tirsdag 1. november 2016

Navle baby rød

Navlen hans har vært ganske rød siden fødselen og helsesøsteren sa at jeg ikke skulle gjøre noe med det . Her får du tips og gode råd om hvordan du steller negler, navle, hår. Hvis den derimot blir rød og hoven, begynner å lukte vondere og væsker enda .

Min lillegutt har blitt rød i navlen, det ser irritert ut. Trur berre navlen hennar er litt tett, så det lett blir fuktig og ikkje får tørke. Hvis området fremdeles er rødt, og spesielt hvis den har spredt seg i forhold til ditt . Barnets hud vil ofte være rød og flekkete de første dagene.


Huden kan smøres med olje eller babylotion, og det er lurt å unngå såpe. Barnet har vanligvis en tynn strikk rundt navlestumpen for å hindre blødning. Navlen har grodd fint å vært ok på kontrollene han har v. Hei spør eksperten: Hei, Min lille baby på mnd er så rød inni navelen, og det kommer verk ut. Nå ser jeg plutselig at hun er blitt veldig rød inni navlen. Den er blitt trykket sammen nå som hun har vokst, så det kommer ikke så.


Stell av navle - Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg22. Klorhexidin navlestump - Graviditet, spedbarn og. Piercing i navlen - Graviditet, spedbarn og babytiden.

Betent villkjøtt i navlen - NybaktMammaforum. Helse og velvære › Sykdom, plager og skaderBufretLignende19. Dette har vi brukt i dager nå, og det hjelper lite.


Den væsker fortsatt, og er rød og hissig. En liten knott omtrent midt i resten av navlen, som . Baby og barn - Doktoronline - Forumforum. Jenta vår på ett år har plutselig blitt rød i navlen. Fikk for to uker siden plutselig en øm og rød navle. Da jeg skulle skifte lillefisen her til aften, så jeg pludselig at hans navle var helt.


Debat Baby (0-mån) Mit lille barn (1-mån) Rød navle, måneder . Hans øjne kan også godt blive røde og løbe i van især hans højre øje. Autostol, kravlegår og andre babyting kan lejes flere steder og til . Med hensyn til den røde navle, så er det vigtigt at du sørger for at rense den. Mange kan føle seg usikre den første tiden med baby i huset. Er der andre, der har haft problemer med rød navle? Vil du vide, hvor meget din baby vokser, hvornår de kan høre.


Det er mest den ene halvdel af navlen som er rød og der er også lidt pus som ligner søvn i. Dermica Baby wash hår- og kroppsvask 300ml. Dermica Baby våtservietter med lokk 72stk. Efter fødslen sidder navlestumpen tilbage, få jordemoderens viden om pleje af navlestumpen og af navlen den første tid efter fødslen. Hvis selve navlen og området omkring bliver rødt, og der kommer gulgrønt, ildelugtende pus derfra, skal I kontakte lægen, idet der kan være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg