mandag 7. november 2016

Kompresjonsstrømper klasse 2

Medisinske støttestrømper klasse - Forskjellige modeller for både menn og kvinne. Støttestrømper og kompresjonsstrømper - Billige og moteriktige støtte- og kompresjonsstrømper til. Kompresjonsstrømper deles inn i klasser avhengig av hvor kraftig kompresjonen er i. Kompresjonsstrømper i klasse og bestilles etter mål. Det er viktig å ta målene om morgenen før man står opp, slik at leggen ikke er hoven.


Kan jeg bruke en kompresjonsstrømpe utenpå en annen, i stedet for å velge en. Jobst Ultra Sheer, kne, klasse beige og sort; Jobst Opaque, kne, klasse. Ultra Sheer finnes som knestrømper, lårstrømper og strømpebukser i svart, svart med mønster, natural, hvit og antacite i kompresjonsklasse og 3. Jobst sport er en kompresjonsstrømpe i klasse (15-mmHg).


Ved behov for høyere kompresjonsklasse, bestiller vi til deg. Alle våre kompresjonsstrømper tilpasses etter mål. Ved venøs insuffisiens bruker man klasse eventuelt klasse 1. Kompresjonsstrømper er unike fordi de er laget spesifikt for kvinner og menn som trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg