torsdag 17. november 2016

Stiv nakke øvelser

De fleste tilfeller av nakkestivheter kan forbedres ved hjelp av enkle øvelser. Vi ser ofte at pasienten er motivert for øvelser mens de . Som en forenkling kan man si at dette fokuset på utseendet er en indirekte årsak til hodepine og stiv nakke for mange, som igjen går utover den .

SMERTEFULLT: Stiv nakke og skuldre kan være svært smertefullt. STIV NAKKE: Ta deg et par minutter under treningsøkten din til å tøye og løsne litt på nakken. Tips til gode øvelser får du lenger nede i saken!


Stiv nakke er et vanlig problem for de fleste av oss.

Ofte som følge av spenninger i muskulaturen i nakke-og skulderområdet. Da skal du allerede kjenne til noen enkle, raske øvelser som kan gjøres på stolen i . Enda flere øvelser finner du i boka Frisk Nakke- avslappet, sterk og smerterfri. Forsøk denne øvelsen når du begynner å bli stiv i nakken.


Tone Jünge viser øvelser for å styrke nakken. Hele prosent av dem som sliter med smerter i nakke, skulder og øvre arm, . Første øvelsen baserer seg på å få i gang bevegeligheten i leddene. Gjør øvelsen stående og se til at du har en god holdning når du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg