tirsdag 15. november 2016

Albuebeskytter

Albuebeskyttere med utrolig godt grep på underlaget. Type Beskyttelse: Albue Bruker: Junior Funksjonell albuebeskytter til junior, med støtabsorberende pute som beskytter ved slag og støt. Bilde av Leatt 3DF AirFlex Pro Albuebeskyttere.

Vi har et stort utvalg albuebeskytter for både nybegynnere og fitness skatere, slik at du unngår skade når du skater. Knær og albuer er ofte de første som er i kontakt med asfalten ved et uhell, så dette settet sammen med en god hjelm gjør . Albuebeskytter for callus (tyloma) og hygrom.

Mange hunder har callus uten at det gir noen plager. Hööks - Albuebeskytter Back on Track - Albuebeskyttere har vist seg å gi svært god effekt ved både musearm og tennisalbue. Vi fant RollerBlade sett hos Obs sport i Trondheim. Sikkert mange som kan skaffe disse, kosta vel ca halvparten av Bern settet. Beskytt deg selv og sparringpartneren med en albuebeskytter i bomull!


Albuekytterne er lettere, tynnere og mer kofortabel. Et optimalt kompromiss mellom passform og beskyttelse for deg som er l. Albuebeskytter for hunder som får irriterte hudfortykninger på albuene eller hygrom. Myk og behagelig albuebeskytter som blir hard når den treffer noe. G-Form Albuebeskytter i gul og sort farge.


G-Forms er tettsittende albuebeskyttere som er superkomfortable, lette, små og . Syntetisk lammeskinn med velcro for avlastning av hæl eller albu. Den beste albuebeskytteren på markedet, ny for . Albuebeskyttelsen har vist seg å gi veldig god effekt ved musearm og tennisalbue. Det keramiske stoffet har en god effekt mot . RACE FACE SOFT Race Face CHARGE Albuebeskytter Sort, kevlar.


Støtsikker MX-albuebeskytter med kjerne av slagsikker plast og med en bekvem innside av neopren. Størrelsen justerer du enkelt med hjelp av de elastiske . Hel og albuebeskytter, Sår og behandling. Hel og albuebeskytter for å unngå trykk og belastningssår.


Pakke med stk kne- og stk albuebeskyttere fra Bullstrike - En størrelse passer alle - Solid kvalitet - Lett justerbar borrelås strikk. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Albuebeskytter Andet sportsudstyr. Scott Commander Albuebeskytter Albuebeskytter som følger de.


FTX1302Produktnummer; Beskyttelsesutstyr Format.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg