mandag 28. november 2016

Influensa diare

Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Magen er urolig, enten med oppkast eller diaré. Influensa gir feber og smerter i hele kroppen, og i tillegg luftveissymptomer.

Mageplager er sjeldne, men diaré kan opptre, spesielt hos barn. Vanskeligere er det å skille vanlig influensa fra H1N1. En del av pasientene med svineinfluensa har rapportert diaré og oppkast.


INFLUENSA: Du kan våkne med influensa, selv om du følte deg helt frisk kvelden før.

Vond hals, noe hovne mandler, snørret og feber. Samt at jeg har spydd engang og vært noe løs i avføringen i dager men ikke typisk diare. Mytene om influensa og forkjølelse sirkulerer raskt i vinterkulden, akkurat som sykdommene selv. INFLUENSA: Det er høysesong for influensa, og i den forbindelse har vi.


Utpregede symptomer inkluderer mild feber, kvalme og diaré. Akkurat som oppkast, diaré er en annen en av de viktigste symptomene på mage influensa. Det kan forekomme alene eller sammen med oppkast og andre . Forskjellen på denne og annen type diaré er at symptomene, som oppkast. Folkehelseinstituttet deler opp influensaen i to ulike typer; A og B.

Smitter kollegaen mest før eller etter at hun har fått influensa og omgangssyke? Noen yrkesgrupper bør være hjemme to døgn etter at de er . Dette bør du veta om influensaen som herjar denne sesongen. Forårsaket av flere ulike virus, er magen influensa oftest preget av diaré, kvalme og oppkast ledsaget av svimmelhet og tretthet. Symptomene på magen influensa inkluderer kvalme, diaré og oppkast. Vanligvis er magen influensa ikke en alvorlig sykdom, og de fleste blir helt friske.


Mage influensa eller gastroenteritt er et vanlig begrep som brukes for å beskrive sykdommer i mage, ofte ledsaget av magesmerter, kvalme, oppkast og diaré. Mange er plaget med oppblåsthet, appetittløshet, kvalme, diare, luftsmerter og . Noen som har hørt noe om slike symptoner som følge av en influensa? Er det noe han har spist vil det som oftest tilkomme oppkast eller diare.


Dersom det ikke strider mot handlingsplanen du og legen har satt opp, bør du ta medisinene som vanlig – også om du kaster opp, har diaré . Vanligvis får mellom fem og ti prosent av befolkningen influensa i løpet av en vintersesong. Opplevde en gang at to leger var på jobb og gikk visitt med influensa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg