søndag 20. november 2016

Nbg kosttilskudd

Kosttilskudd med innhold av norsk betaglukan (nbg) og vitamin C. Innholdet av vitamin C kan bidra til å opprettholde en normal funksjon i immunsystemet. Norsk Beta-Glukan, og er et resultat av over års .

Norsk Beta-Glukan (NBG ) utvinnes fra bakegjær (Saccharomyces cerevisiae) og er et patentert bioaktivt virkestoff . NBG 24: kosttilskudd brukes for å styrke immunforsvaret og for å gi kroppen økt infeksjonsmotstand. NBG (Norsk Beta-Glukan) er den aktive ingrediensen, . En dag kom jeg til å ta nbg kosttilskudd siden jeg fikk dette av en veninne. Hun ante ikke hva det var og jeg selv bare tok det fordi det sto at det . Kosttilskudd som vedlikeholder immunsystemet, 1stk.


Med et godt immunsystem kan du takle det aller meste.

Biotecs betaglukaner i kosttilskudd blir nevnt på disse trådene en gang i. Er det slik å forstå at Biotec solgte produktet NBG 24:med alle . BufretKosttilskudd med innhold av norsk betaglukan (nbg) og vitamin C. Sammenlign tilbud på Nbg kosttilskudd i kategorien Vitaminer og kosttilskudd fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Og samtidig som de har nevnte kosttilskudd (og en krem) i handelen har de også produkter i fase III . NBG 24:kosttilskudd gir styrking av infeksjonsforsvaret. Nesten alle mikrober som fremkaller sykdommer, benytter en av kroppens slimhinner som . Dette har bidratt til utviklingen av en mer renset form for betaglukan enn det som ble benyttet i forsøkene, nemlig Norsk betaglukan (NBG ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg