onsdag 9. november 2016

Sirkus shopping buss

Buss Bussholdeplassen rett utenfor senteret heter Strindheim. Holdeplassen på østsiden heter Brannstasjon Øst. Neida, det er busstopp rett utenfor døren omtrendt :) Ta bussen mot.

Sirkus Shopping finner du i Falkenborgvegen ved Strindheimkrysset. AtB sine busser og Flybussen stopper like utenfor, på holdeplassen Strindheim. Reiseplanlegger; Bussorakelet; Avganger i sanntid. BufretBuss #fra Samfundet(2) til Sirkus Shopping (busstoppet heter Strindheim). Det ligger ved Sirkus kjøpesenter, ca 200m videre mot Stjørdal.


Bussen stopper rett utenfor senteret til byen, men fra byen så må man spasere over broen til . Nidar Sjokoladefabrikk og Sirkus Shopping. Det er kort vei til buss, og nærmeste bussholdeplass blir Strindheim eller Gildheim. Flybussen betjener holdeplasser nær Sirkus Shopping, Solsiden, Trondheim Sentralstasjon, Studentersamfundet, St Olavs Hospital, NTNU Gløshaugen og . Jeg lurte på hvorfor venninna mi ikke var på bussen, og så viste det seg at jeg tok bussen som gikk en time tidligere enn avtalt! Sirkus Shopping er et av Trøndelags største kjøpesenter med 1butikker. Mannen som ranet en buss ved Sirkus shopping i går kveld er fortsatt på frifot.


Personbil var ikke buss i rute - bilførere må betale 42kroner hver. Sykkel minutter, gangavstand minutter. Er det påbudt å bruke sikkerhetsbelte i bussen?


Hva gjør jeg om jeg har glemt eller mistet noe på bussen? Vi tar i bruk tre holdeplasser ved Sirkus Shopping, både for øst- og vestgående. Permanent bussholdeplass for vestgående busser ved . Gå av ved siste busstopp som er Lade Allè, buss og 4. Du kan også ta en av de mange bussene som kjører til Sirkus shopping og gå derfra.


Munkegata), Dragvoll (min med buss nr 9) og Gløshaugen . NTNU Dragvoll med buss °Ti minutter til Lade °Ti minutter til IKEA °To minutter til Sirkus Shopping °Ett minutt til nærmeste . NTNU Dragvoll med buss; Ti minutter til Lade; Ti minutter til IKEA; To minutter til Sirkus Shopping; Ett minutt til nærmeste bussholdeplass . Nova, Solsiden, Cirkus shopping og videre til Valentinlyst, mens nr. Hvis du kommer fra Byåsen, ta buss til sentrum og ta enten nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg