onsdag 23. november 2016

Ms alder

Multippel sklerose, eller MS, er en sykdom i sentralnervesystemet. Den rammer hovedsakelig i en alder mellom og år og er dobbelt så vanlig hos kvinner . Den rammer hovedsakelig i en alder mellom og 4 typisk rundt år. Den er dobbelt så vanlig hos kvinner som hos menn.


MS (symptomer opptrer i episoder med forverringer Debut-tidspunktet for sykdommen er vanligvis i tidlig voksen alder (20–år), . BufretLignendeMultippel sklerose (MS) er en sykdom som rammer nerveceller. Det finnes behandling som kan bremse utvikling av multippel sklerose.

Multippel sklerose, MS, er en kronisk sykdom som angriper. Alder - vanligvis mellom 15-60; Kjønn - kvinner har en høyere risiko enn menn . Er det risikabelt skal tro, i min alder? Sykdommen kan komme i alle aldre, men kommer oftest i ung voksen alder (ca. år). MS gir symptomer som synsforstyrrelser, nummenhet i huden, svekket.


Ved endringer i blære- og tarmfuksjon i ung alder vil også legen holde . Vi skriver at alder og sykdomsvarighet er relative kriterier som må vektes opp. Ved fem års oppfølging hadde prosent ingen MS-attakker, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg