mandag 7. november 2016

Renselse etter fødsel slim

De første dagene etter fødselen vil du blø fra skjeden. Dette kalles renselse og inneholder blo slim og avstøtt vev, samt bakterier og sekresjon fra sårflaten i . Dette kalles renselse, og den kan vare i opptil seks uker etter fødselen. Etterhvert vil blødningene avta, og renselsen vil da i hovedsak bestå av slim og utflod.


Derimot har jeg hatt en del utflod med mye slim og litt blod. På etterkontrollen hos lege uker etter fødselen så hun at jeg hadde mye slim og . Vanlig oppholdstid på barselavdelingen etter en fødsel er mange steder timer for førstegangsfødende og timer for flergangsfødende. Etter jeg har tissa henger det liksom en streng av slim fra skjeden,. Etter fødselen skal kroppen tilbake til slik den var før graviditeten. Den inneholder blo slim og sekret fra såret etter morkaken.


Det er normalt med blødning fra skjeden i 4-uker etter fødselen, da som en avtagende. Men skulle det begynne å lukte råttent eller stramt av renselsen, den . Store forandringer skjer i kroppen din de førte uker etter fødselen. De 3-første døgn etter fødselen er renselsen som en rikelig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg