torsdag 24. november 2016

Symptomer på infeksjon i livmor etter fødsel

Barseltiden omfatter de første 10-dagene etter fødselen. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . Etter fødselen er det en sårflate i livmoren der morkaken har vært festet.

Særlig er livmoren utsatt for infeksjon hvis deler av morkaken, fosterhinner eller blodlevringer fortsatt er igjen i livmoren. Jeg hadde smerter i magen ei uke etter fødsel, og måtte inn til antibiotikabehandling. Noen her inne som har fått infeksjoner i livmora etter fødsel, fra rester av morkaka eller noe annet?


Hvordan opplevde dere det med blødninger.

Infeksjon i livmorhulen forekommer etter fødsel eller medisinske. Dette kalles renselse, og den kan vare i opptil seks uker etter fødselen. For å redusere risikoen for infeksjoner i denne perioden, bør du ikke bruke. Minutter etter fødselen trekker livmoren seg kraftig sammen for å stenge av de. I flere dager har jeg vært litt øm i livmoren og tenkt at det er helt normalt.


Får slike intense smerter ca en uke etter fødsel. Er snart mnd siden fødselen og jeg sliter med ubehag under samleie, lettere. Rett etter fødsel begynner livmoren å trekke seg sammen igjen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg