onsdag 14. desember 2016

Paracet amming lommelegen

Det er estimert at et ammende barn får i seg av morens dose. Det er lite sannsynlig at barn som ammes . Paracet stikkpiller 125mg er smertestillende, febernedsettende stikkpiller for barn fra.

Det bør gå minst 4-timer mellom hver dosering. Legemidler som oppnår en viss plasmakonsentrasjon hos kvinnen, vil derfor kunne diffundere over i morsmelken (trinn 2).

Ibuprofen er også et alternativ til voksne og barn over år, men vær. Paracetamol, ibuprofen og naproksen går alle over i morsmelken, men i liten grad. Paracet mg, 1mg, 2mg, 5mg og g stikkpiller. Paracetamol går over i morsmelk, og melk:plasma forholdet er 1. Paracet granulat kan svelges uten vann eller annen væske. Amming: Paracetamol går over i morsmelk, og melk:plasma-forholdet er 1. Barn som blir eksponert for virkestoffet paracetamol har økt risiko for.


Går over i morsmelk, men virkning på barn som ammes er ikke . Amming: Paracetamol og koffein går over i morsmelk. Koffein i morsmelk kan ha stimulerende effekt på diende barn. Rådfør deg med lege eller apotek før du bruker Paracet. Går over i morsmelk, men virkning på barn som ammes er ikke sannsynlig. Joda, det finnes smertestillende midler - også for deg som er gravid eller ammer!


Problemet nå er at jeg ammer, og jeg lurer derfor på hva jeg kan ta som er. Har en fryktelig hodepine og lurer på om jeg kan ta paracet når jeg ammer? Sitter her med over i feber og har tatt paracet brustabletter i dag rett og slett for å ikke svime av.


Paracetamol gir få bivirkninger og kan kombineres med de fleste andre medisiner. Paracetamol er trygt å bruke under amming. En dansk undersøkelse som ble offentliggjort tidligere i år, viste at bruk av det smertestillende midlet paracetamol gir økt risiko for at testiklene . Felleskatalogen, Norsk elektronisk legehåndbok, Lommelegen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg