fredag 9. desember 2016

Kyssesyke ettervirkninger

Er det normalt å ha mageproblemer så lenge etter påvist kyssesyke? Hvor lenge er det normalt at ettervirkninger av kyssesyken holder seg i . Virusinfeksjoner, spesielt kyssesyke har en lei tendens til å gi langvarige ettervirkninger med tretthet og slapphet.

Kyssesyken kan føre til kronisk tretthetssyndrom - ME - postviralt tretthetssyndrom. Kyssesyke kalles også Mononukleose og skyldes virus: . Ettervirkninger etter Cytomegalo infeksjoninnlegg27. Forum › Litt om alt - Din baby › SkravlesidenBufretLignende16.

Har sjekket endel med blodprøver, men alt ser greit ut utenom en periode med lav B12. Kan det være en ettervirkning av kyssesyken? Noen her som har hatt kyssesyken i voksen alder? Senvirkninger av kyssesyken - NybaktMammaforum. Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmålBufretLignende6.


Jeg hadde kyssesyken for år siden, og har vært trøtt siden da. Etterhvert har jeg blitt utslitt, mye verking i . Kyssesyken er en vanlig sykdom, særlig blant ungdom. Han skal også se på hvilke ettervirkninger nye og gamle behandlingsmetoder gir.

Karine er overbevist om at kyssesyken var den utløsende faktoren for. Karine Stigen Fjeld hadde hatt kyssesyke. KYSSESYKE: Vanligst er symptomer som slapphet og uopplagthet, før man etter en ukes tid får halsbetennelse, også kjent som faryngitt eller . Man kan ha ettervirkninger i lang tid etter kyssesyken, og man kan også.


Ingen lege vil begynne ME-utredning så kort tid etter kyssesyke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg