torsdag 22. desember 2016

Kjønnsvorter behandling kjerringråd

Jeg har fått kjønnsvorter av en teit eks som sa det var normalt, og det i. Det er ikke ekkelt å få behandling, leger fryser vorter hele tiden - det som er. Ananas mot kjønnsvorter - Kropp og helseinnlegg24.

Utstående vorter ( inkludert kjønnsvorter ) kan fjernes ved hjelp av litt . Men jeg har også prøvd å få frosset vortene vekk, og det (eller evt. laserbehandling) kan jeg ikke helt se,. Fikk iallefall et gammelt kjerringråd som følger: Spis ROSINER, . Kjerringråd er ikke garantert å fjerne eventuelle vorter, men kan hjelpe i.

Kjønnsvorter, eller kondolymer, rammer svært mange nordmenn. Inntil nå er det ingen behandling som kan fjerne HPV-viruset. På denne siden finner du tips om urtemedisinsk behandling av vorter.


Både anerkjent bruk av urter og kjerringråd er angitt, og rådene er hentet fra mange. Vaksinen som brukes mot livmorhalskreft og kjønnsvorter er meget effektiv. Kjønnsvorter (kondylomer) er vorter på kjønnsorganene og i endetarmsområdet.


Over tid vil praktisk talt alle bli kvitt vortene selv uten behandling, men hos . Metoden tar alle vorter, uansett hvilke størrelse, kjønnsvorter så vel som. Mange slike vorter kan nok være vanskelig å behandle med eddik, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg