mandag 12. desember 2016

Schengen attest pris

Schengen-attest kan skaffes i alle våre apotek mens du venter. Pris er kr (medlemmer i Kundeklubben går det gratis). En Schengen-attest er dokumentasjon fra et norsk apotek på at du eier en medisin som.

Nordmenn som reiser til andre land i Schengen-samarbeidet kan ta med seg. Veiledning: Schengen-attestens enkelte felter. Ved reise til land som deltar i Schengen-samarbeidet er det nødvendig med en Schengen-attest for enkelte medisiner.


Har du medisiner som kan være vanedannende i bagasjen på Europa-ferien er det lurt å ta med en Schengen-attest. Du bør ha med deg en Schengen -attest som utstedes av apotek og gjelder i. For slike medisiner utsteder alle apotek Schengen-attest som gjelder inntil 30 . Legemidler på utenlandsreise Schengen-attest Informasjon fra SLV om legemidler på utenlandsreise. For reiser innenfor Schengen-området bør du ha med en Schengen-attest for narkotikaklassifiserte medisiner som sovemidler, beroligende . Prisen for Schengen attest er kr (2013). Dermed skal en slik Schengen-attest fra apoteket være nok :). Dersom du skal til et Schengen-land og bruker visse typer legemidler, vil du trenge.


Som medlem vil du få skrevet ut denne attesten gratis, ordinær pris er kr. Disse reisende bør ha med seg en såkalt Schengen-attest.

Apoteket må utstede én attest for hvert av de narkotiske legemidlene som den . Schengen-avtalen inneholder en bestemmelse som krever at brukere av legemidler som kan klassifiseres . Landene som deltar i Schengen-samarbeidet har imidlertid blitt enige om felles. Prisen for å få utstedt en Schengen attest hos oss er kr (2008). Skal du ha med deg sterke medisiner til utlandet, bør du kunne dokumentere at de er til eget, lovlig bruk.


Man trenger en Schengen-attest fra apoteket man henter medisinen fra. Han skriver ut en attest hvor det står at medisinsk cannabis av typen. Schengen-attest utstedes av apotek og er gyldig i dager.


Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle prisendringer. Dette er ikke en schengen attest men en lignende attest da du som utlending ikke kan få en schengen attest i Holland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg