onsdag 28. desember 2016

Hva er lavt stoffskifte

Lavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte. At det foreligger et struma forteller oss ikke hva slags sykdom eller tilstand som . BufretLignendeLavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for lite av stoffskiftehormonene tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3).

Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett). Symptomer på lavt stoffskifte; Behandling ved lavt stoffskifte; Hva vil skje videre? Hvis det er for lite tyreoideahormon i blodet, går de fleste kroppsfunksjoner tregere (lavt stoffskifte).


Det kan best beskrives som at kroppen går på lavgir.

Skjoldbruskkjertelen (thyroidea) er en liten kjertel ved strupehodet på halsen. NO: Lavt stoffskifte er mer vanlig enn høyt stoffskifte. Les også: Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten? Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte.


HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende stoffskifte, kan ha. Hva er grunnen til at innlegget mitt ble slettet, ABC nyheter? LAVT STOFFSKIFTE Jeg skulle gjerne hatt opplyst normalskalaen for THS-verdier samt andre verdier som måles ved blodprøve i forbindelse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg