fredag 30. desember 2016

Prevensjon for kvinner over 40

Ingen av dagens prevensjonsmidler er uegnet eller helseskadelige å bruke for kvinner over år, men man skal være sikker på at man ikke tilhører noen . LANG PREVENSJONSTID: En kvinne som kommer i puberteten i. KAN VELGE: Friske kvinner over år kan velge mellom alle typer .

Men dette er ikke et prevensjonsmiddel en anbefaler å bruke over flere år,. Etter at de er ferdige med barn, og blant kvinner i 40-årene, er det . Det er mange ting en kvinne må tenke på ved valg av prevensjon - som for eksempel. Sæddrepende krem smøres over hele pessaret før den settes inn.

Kvinner som setter inn spiral i 40-års alderen, behøver ikke å skifte den ut. Ulike prevensjonsmidler hindrer graviditet ved hjelp av forskjellige mekanismer. Kvinner over år får også økt risiko for brystkreft hvis de bruker p-piller. Oppsøk fastlege eller gynekolog før du dropper prevensjon for godt. Men når er det egentlig trygt for godt voksne kvinner å slutte med prevensjon?


En spiral som er innsatt etter 40-årsalder har god nok effekt også utover fem. Valg av prevensjon: Hvis du er over år. Trenger ikke å byttes hvis den settes inn etter at du har fylt år.


Vet om flere over som har brukt det i alle fall.

Mange friske kvinner kan bruke p-piller også i førti-årene. Spiralen har i over år vært brukt som prevensjonsmiddel og for å hjelpe kvinner med uregelmessige blødninger. Inntil nylig, gjorde kvinner over ikke har mye variasjon når det gjaldt metoder for prevensjon: bare kondomer og tubal ligatur (å ha rør bundet) ble betraktet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg