onsdag 7. desember 2016

Diare flere dager

Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Har det vart i flere dager, så du eventuelt har væskemangel? Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager.

Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon. Diaré som ikke går over eller bedres innen noen dager til uke; Kraftig diaré . Noen opplever å ha diaré i flere måneder, ja til og med år. Det er ikke behagelig å ha diarè og ikke over flere dager.

Da blir man både sår i rompa og kanskje føler man seg litt slapp. Gikk med diare i flere måneder før det ga seg og selv om det nå er bedre, . Akutt diaré er nesten alltid forårsaket av mikroorganismer som bakterier og virus. I utviklingsland forårsaker diaré flere dødsfall blant barn under år enn noen . På lørdag hadde jeg diare stort sett hele dagen. Det var ikke snakk om litt løs diare, det var praktisk talt vann.


Kriteriet for at en tilstand skal kunne kalles diaré er mer enn tre daglige tømninger av løs til vandig avføring. Pasienter med nyoppstått diaré som varer utover noen få dager, bør alltid. Bruk av flere legemidler samtidig kan ha utilsiktet effekt.

Diaré skyldes som regel at man har fått i seg bakterier, virus eller parasitter via fordervet mat, forurenset vann eller dårlig hygiene. Akutt diaré varer vanligvis et par dager og går over av seg selv. Kronisk diaré kan være tegn på flere sykdommer og tilstander, blant annet matvareallergi, . Diaré er en tilstand som kan føre til uttørking av kroppen. Lurer på om noen har flere råd enn dette. Normalt vil diaré gå over av seg selv etter noen få dager.


Her er noen tips om hvordan diaré kan behandles. Hei, har alltid fått løs mage etter fylla, men vanligvis bare neste morgen. Har nå hatt diare i dager, og kvalmen har enda ikke sluppet, uansett . Diaré kan skyldes flere ulike faktorer som for eksempel orm, raskt fôrskifte, virus, bakterier eller medisiner.


Dersom flere hunder rammes samtidig er mistanken . Det heter seg at man er smittsom to døgn. Infeksiøs diaré opptrer nesten bestandig med flere tilfeller innen samme. Mange pasienter kaller det diaré når de går ofte på do, selv om de ikke får tømt seg.


Min hund havde også blodig diarré og det var også friskt rødt blod. Hunden min har hat diare i flere dager, vi har gitt den ris ganger men .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg