tirsdag 27. desember 2016

Feber barn langvarig

Jeg har en sønn på snart ni år som jeg er bekymret for. Han har den siste mnd vært syk nesten hele tiden. Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber mellom 3og 4°C i 2–4 .

Langvarig feber av ukjent opprinnelse kan defineres som en sykdom som varer lenger enn uke hvor det. Sønnen min på nesten ett år har hatt tilbakevendende feber i en uke nå. Den har på det meste vært oppe i 4og ved bruk av . Selv om foreldre har en tendens til å bli bekymret når deres barn utvikler feber, å ha et barn med en langvarig feber kan være spesielt bekymringsfull.

Våknet i dag med en temp på 4 så ser ikke ut til at det har tenkt å gi seg på en stund enda. Hvorfor oppstår feber, og hva er vanlige årsaker til feber? Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke behøver å gi feber hos . Lillemann har hatt rundt i feber i dager nå. Finner ikke noe info om herpesutbrudd inni munnen hos små barn.


Et lite barn som har feber, gråter og er utilpass, trenger mye trøst og omsorg. Barn får ofte feber av kort varighet i forbindelse med ufarlige virusinfeksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg