fredag 23. desember 2016

Ibux og paracet dosering

Du kan ta full dose Paracet sammen med full dose Ibux. Det er helt vanlig smertebehandling å kombinere ibux og paracet. Paracetamol og ibuprofen samtidig - Relis.

Legemiddelverket advarte nylig i media mot bruk av paracetamol og. Samtidig bruk av lave doser paracetamol og ibuprofen er utbredt i Norge . Barn kg og år (tabletter): 0-kg: Dosering etter legens vurdering. Paracetamol er kanskje den vanligste smertestillende medisinen.

Ved for høye doser kan blant annet pusterefleksen hemmes i tillegg til at du blir svært. Og ja, jeg _vet_ man skal følge doseringen osv, men det er ikke enkelt når man har så vondt. Har hørt at ibux og paracet er en god kombinasjon, men hvor mye . Kombinasjon Ibux og Paracet har en bedre smertestillende effekt enn Ibux alene. Hvis du vet at ditt barn reagerer skit dårlig på paracet så gi ibux før han legger seg. Problemene knyttet til overdosering av ibuprofen er imidlertid ikke bagatellmessige.


Når barn får feber, er ofte paracetamol førstevalget for å senke. Engell Lundstrøm skriver at ved å kombinere, økes risikoen for feildosering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg