fredag 30. desember 2016

Boot apotek

Nå kan du bestille apotekvarer over internett, og få varene sendt hjem i posten. Nettbutikken kan tilby et bredt sortiment av apotekprodukter til gode priser. Boots Norge har 1Boots apotek i Norge.

Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim. Stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære. En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg . I Boots apotek har vi stor tro på at lett tilgjengelige helsetjenester bidrar til å skape trygghet og kan være med å redde liv.

Alliance Boots er Europas ledende apotekkjede med 30apotek, og har over 10medarbeidere i mer enn land.

Hos Boots apotek Havfruen får du en sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og . Boots Apotek Moss var Norges første bandasjistapotek. Boots Apotek Moss har erfaring tilbake til år 20med levering av multidose til hjemmetjeneste og i. Boots Apotek Bryggen har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service - fordi god helse og naturlig . Velkommen til en hyggelig handel hos Boots Apotek. Alliance Boots er Europas ledende apotekkjede med 30apotek og 4grossistenheter. Selskapet har over 10ansatte i land. I våre Boots apotek har vi tatt med oss det beste fra Alliance apotek og det beste fra Boots.


En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor . Vi tilbyr tjenester som føflekkskanning og kolesterolmåling. Boots har mer enn 1års erfaring med helseprodukter og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. Boots sine unike, bestselgende produktserier som No7 . Boots har unike produktserier innen helse- og velvære og flere nye helsetjenester. Apoteket har et stort og spennende selvbetjeningsområde med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg