torsdag 15. desember 2016

Tannprotese pris

Det finnes ulike typer av protese med ulike material. Vi tilbyr en gratis konsultasjon for å kunne gi deg en . Tannprotese er den rimeligste varianten for tannerstattning.

Rask og enkel løsning for manglende tenner. Tannproteser - gebiss - tannlege - Sarpsborg. En tannprotese kan fås i gebiss, helprotese, delprotese og partiell protese.


Tannprotese kan erstatte en eller flere manglende tenner, og kalles noen ganger gebiss.

Les mer om tannproteser og få veiledende priser her. Eurodent Bergen tilbyr midlertidige protese i helningsperioden som koster mindre enn de vanlige protesene. Jeg sitter nå og titter på priser på tannproteser, og det var utrolig mye . Dersom du har mistet alle tennene eller bare noen, kan du få laget en tannprotese (gebiss). En protese erstatter manglede eller defekte legemsdele, så som en arm, et ben, en hofte eller manglende tenner – en tannprotese.


Helprotese En helprotese erstatter alle tennene i en kjeve. Faste tannproteser utgjør en varig erstatning og sitter fast på pasientens egne. Det finnes ulike typer av proteser med ulike materialer.


Se hvilke muligheter du har med tannprotese i vår artikkel eller ta kontakt.

Tannproteser er erstatninger for manglende tenner. Store prisdifferanser kommer normalt langt mer av HVA man gjør, dvs hvilken behandling som velges, enn prisen pr. Helvetic Clinics har spesialisert seg på tannproteser. Få informasjon om de ulike alternativene. En tannprotese lages etter å ha tatt et avtrykk av pasientens tannløse kjeve.


Med avtrykket som base lager man en protese som består av plastakrylat. God munnhygiene er viktig dersom du har fått erstattet en eller flere tenner av en tannprotese, ikke bare for å unngå infeksjoner eller dårlig ånde, men også for . En helprotese er en tannerstatning som benyttes når alle tennene i kjeven . Metallbasert halvprotese gir som regel det beste resultatet, både for bruk og utseende. Vi hjelper deg med søknad om refusjon fra Helfo. Der foreslo hun blandt annet tannprotester.


Jeg glemte å spørre om sånn høvelig pris, det eneste hun sa var at det var dyrt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg