mandag 19. desember 2016

Magesmerter diare luft

Luftplager, ubehag og uregelmessig avføring er vanlige symptomer. MAGESMERTER: Sliter du ofte med en kranglete mage? NO: Mageknip, luft i magen, forstoppelse, diaré og smerter – vi har alle opplevd det, .

Det mest typiske er veksling mellom diaré og forstoppelse. Det er en sammenheng mellom luftplager og magesmerter i den forstand at smertene forsvinner . For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré.

Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten osv. Det kan også være diare eller forstoppelse. Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft. Viser seg med symptomene magesmerter, vekslende avføring, hard mave eller diaré.


Smerten går ofte over når man har hatt avføring eller luftavgang. Den fører til gassdannelse og eventuelt magesmerter og diare. Jeg er en jente på år, som i det siste har slitt litt med luft i magen, samt . Plages du av mye luft i magen, bør du holde deg unna denne maten.


Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte. Gastroenteritt eller inflammatorisk tarmsykdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg