onsdag 16. august 2017

Diare bare om morgenen

Hei, jeg har diarè hver morgen mellom 07. Noen ganger får jeg det også bare av å drikke. Så kan formen være vældig grøtende innimellom, men det kommer som regel hver morgen.

Diaré kan oppstå plutselig, og er da ofte av kort varighet. Jeg er kokk på et sykehus så det er ikke så lett å bare gå på do heller. Litt fiber hver morgen vil bidra til at avføringen blir mykere og mer regelmessig.


I det siste har jeg brukt å få diaré om morgenen, men har også tidligere hatt det veldig sent på.

Har ikke spist noe spesielt, altså annet enn jeg pleier og jeg har ingen allergier. Kronisk diaré defineres som mer enn tre daglige tømminger av løs avføring i. Utredning er viktig slik at man kan gi årsaksrettet og ikke bare symptomrettet. Du nevnte på God morgen idag at man kunne drikke surmelk, kefir,. Jeg fikk nettopp vite at jeg har fått en time hos spesialist i morgen.


Håper du føler deg bedre nå, og ville bare si at gul avføring kan være tegn . Kaffe setter i gang fordøyelsen og gjør at du må mer enn å bare tisse. MORGENRUTINE: Mange bruker kaffe nettopp for å få fat på systemet om morgenen. Og om jeg er bra i morgen, er det noen som kan bevise at jeg hadde diarè i går? Stoler bare legen på meg da, og skriver ut en sykemeld for 2 . Det startet da jeg var i USA for et halvt år siden og siden har det pågått.


Jeg våkner om morgenen i kaldsvette, og ekstrem kvalme. Siden dette bare er om morgenen så må det jo være noe med magen eller noe i . Kvalmen ledsages ofte av brekninger og oppkast, diaré og noen ganger feber. Kvalmen er ofte verst om morgenen og avtar utover dagen. Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager.


Oppsøk lege om du blir dehydrert, får blodig diaré eller hvis avføringen inneholder puss og gult slim. Det samme gjelder hvis du har kronisk diaré, som ikke går . Hvis du får brekninger og oppkast samtidig med diare, må du tenke på. Jeg brekker meg hver morgen når jeg pusser tenner, kaster ikke opp, . Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Foring ernæring . Hei jeg har konstant kvalme hver eneste morgen.


Jeg vil bare si at det hjalp meg masse å ta noen matskjeder med olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg