mandag 21. august 2017

Hoste allergi

Symptomene ved allergi kan føre til at du kjenner deg trøtt og kraftløs på skolen eller. Har også hoste om natten som gjør at jeg sover dårligt. Har ikke noen andre symptomer en den plagsomme hosten.

Med økende forekomst av allergi kan det være lurt å vite hvilke tegn du skal se etter. En allergi er en overreaksjon fra kroppens immunforsvar mot noe som. Akutt hoste skyldes oftest infeksjon eller allergi i øvre luftveier der sekret renner ned og irriterer hypofarynks og larynks. Langvarig hoste kan skyldes mer alvorlig .

Dermed frigjøres det kjemiske substanser som histamin som forårsaker symptomer som kløe, tett nese, hoste og pustebesvær. Jeg har pollenallergi, og er det mye pollen så begynner jeg å hoste. Helse › Doktoronline › Helseleksikonet › Symptom › HosteBufretLignende27.


Hoste er et svært vanlig symptom og oppstår ved de fleste sykdomstilstander i. Vi skiller mellom tørrhoste og hoste med slim. Allergi er feberfri, mens noen får det ved en forkjølelse. En eventuell hoste ved allergi er gjerne irritasjonshoste som varer over lengre ti mens . Når du utsettes for stoffer (allergener) du er allergisk overfor, eller utsettes for kulde, fysisk anstrengelse eller sterke lukter, fører dette til hoste, slimproduksjon og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg