mandag 28. august 2017

Honning mot hoste

Undersøkelsene tyder nemlig ikke bare på at hostemidlene har minimal virkning. De peker også mot at ganske alminnelig honning gir langt bedre effekt. Prøv også å blande litt honning i en kopp hjemmelaget ingefærte.

Ingefær er en gammel medisinplante og kan også hjelpe mot forkjølelsen. En enkel dose med honning før leggetid til et barn med hoste kan gjøre hosten mindre plagsom. Mange sverger til varm melk eller te med honning – eller vann med sitron og ingefær. Dette har heller ingen beviselig effekt mot hoste, men kan .

Honning viste best effekt både med hensyn til hoste og søvnkvalitet. Sprøtt, men den varme sjokoladen sammen med honningen skaper en god kombinasjon mot tørrhoste. Effekten skal virke etter 3-min og skal vare i en halv . Hosting er en av kroppens forsvarsmekanismer som forårsakes av en brå og eksplosiv tømming av luft fra lungene.


Dette fant forskere ved Pennsylvania State University's College of Medicine, da de lot 1barn i alderen til år teste ut honning mot hoste. Løk, honning, sitron, melk og til og med sjokolade kan enkelt og billig hjelpe deg med å lindre hoste. Honning er et virkemiddel mot en rekke sykdommer. Dette inkluderer generell avrusing av bakterier eller behandling mot tørr hud.


Honning er mer effektivt enn reseptfri hostesaft.

Publisert: for år siden Sist oppdatert: for år siden. Et godt gammelt kjerringråd mot forkjølelse og vond hals er varm melk med honning. Når personer som er smittet snakker, hoster eller nyser, slynges det ut . Jeg er så sliten og lei av å være forkjølt og hoste nå at jeg snart går til legen! Jeg vet ikke hvilken av honningtypene som er best mot dette.


Naturlige måter å stoppe hoste med honning. Selv om det ikke er avgjørende vitenskapelig bevis for å demonstrere effektiviteten av honning i kampen mot hoste . De fleste ayurvediske helseråd mot forkjølelse, hoste og sår hals dreier seg om å styrke agni,. Honning har ikke samme slimdannende effekt som sukker.


Er det noen som har andre virkelig knallgode tips mot hoste og sår hals. Nytt år, nye muligheter for hoste og sår hals. Men er du av de som tror at honning og sitron er mirakelkuren må du tro . Forskning viser at barn som har fått honning ikke hoster noe mer . Etter våre kriterier har man en viss vitenskapelig dekning til å si at behandlingen ser ut til å ha effekt.


Hun hoster sånn nå når hun har sovnet og det forstyrrer henne betydelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg