mandag 28. august 2017

Symptomer på omgangssyke

Symptomer; Behandlig ved omgangssyke; Tips ved omgangssyke; Når skal lege . Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler .

Det er flere virus som kan føre til omgangssyke. De mest kjente virusene er norovirus og rotavirus. Men symptomene er så like, at det er vanskelig å vite hvilket . Omgangssyken begynner svært raskt med oppkast, diaré og magesmerter. Hvis man har hatt sykdommen før kan man få en . Som de fleste antagelig vet, er det virus som står bak omgangssyke.


Når du blir syk, vil kroppen din skille ut virus både litt før symptomene kommer og noen . Desember er gjerne høysesong for omgangssyke. I tillegg opplever mange influensalignende symptomer som feber, muskel- og leddverk og . Alle artikler og legesvar om omgangssyke. Her har vi samlet alt innhold om omgangssyke for deg.


Hepatitt A: Smitte, symptomer, behandling og vaksine. OMGANGSSYKE: Norovirus og rotavirus slår ut ulikt.

De vanligste symptomene ved norovirusinfeksjon er kvalme, oppkast og diaré, og . Har du noen gang hatt omgangssyke glemmer du ikke hvordan det er. Influensalignende symptomer som hodepine, muskel- og leddsmerter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg