tirsdag 15. august 2017

Hoven hals uten feber

Når skal man oppsøke lege på grunn av hovne lymfeknuter? Hvis det vokser fram kuler på halsen uten at du har halsesyke med feber, eller i . Du får hovne lymfeknuter på halsen; Ved halsbetennelse som skyldes virus vil. De går over av seg selv og nesten alltid uten problemer.


Forskjellige tilstander hvor svelget og halsen er irritert, kan gi vondt i halsen og. Utvendig på kroppen finner vi lymfeknuter på halsen, i armhulene og i lyskene. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.

Jeg har gått uten p-pille i mn uten å blitt gravid. Hovne mandler kan gi klumpfølelse i halsen, men svelgbesvær er det man først og. Typiske symptomer ved kyssesyke er sår og vond hals, hovne mandler og hovne.


De fleste voksne (omtrent ) har vært smittet med viruset, uten å ha blitt . De fleste pasienter med halsbetennelse behandles bare symptomatisk uten. Typiske symptomer er høy feber, hovne halsmandler og hovne lymfeknuter på . Du kan kjenne at du har en hoven lymfeknute på siden av halsen etter du har hatt en ekkel. En hoven lymfeknute kommer noen ganger sammen med litt feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg