tirsdag 29. august 2017

Infeksiøs cellulitt

Infeksiøs cellulitt er en betennelse i huden som kan spre seg til lymfesystemet eller blodbanen. Cellulitt, opprinnelig brukt om infeksiøs bindevevsbetennelse i underhud eller dypere bindevev (flegmone). Brukes nå oftest om hud med ujevn, boblet overflate .

Infeksiøs appelsinhud er en sykdom i huden forårsaket av en bakteriell infeksjon. Tilstanden forårsaker rødhet, opphovning og smerter i området for infeksjon. Cellulitter er en vanlig smittsom bakteriell hudinfeksjon. Infeksiøs cellulitter kan vises først som en hoven område og spyles varmt og ømt å ta på .

Periorbital cellulitt er en infeksjon som forårsakes av bakterier som oppstår rundt øyelokket. Sykdommen kan også kalles preseptal cellulitt. Cellulitter er en hudinfeksjon som regel forårsaket av bakterier som kalles. Disse er vanligvis fylt med puss, som inneholder en infeksiøs fluid gulgrønt. Omfatter: Nekrotiserende fasciitt, infeksiøst gangren, nekrotiserende cellulitt, infeksiøs myositt, lymfadenitt og lymfangitt.


Infeksiøs tilstand med virus-replikasjon. Erysipelas (rosen) er en hudinfeksjon eller overflatisk cellulitt, oftest lokalisert til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg