mandag 7. august 2017

Er klamydia farlig

Klamydia kan være farlig hvis man går lenge ubehandlet. Det kan gi betennelse i bitestikkel, noe som er en av de vanlsigste årsakene til sterilitet. Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen, og de fleste som er smittet, merker det. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt.


I smittevernloven er klamydia definert som en allmennfarlig smittsom sykdom. Folketrygden dekker derfor utgifter til legeundersøkelse, . Har hatt en del smerter i livmoren, men først nå har jeg tenkt over på at det kunne være pga klamydia. Så nå lurer jeg på hvor lenge det er farlig . Farlig og gi blod dersom man har klamydia?


Tror jeg har klamydia og har gitt blod i dag, er det farlig. BufretLignendeKlamydia kan være farlig, fordi den noen ganger kan gi eggstokk- og egglederbetennelse. Klamydia smittes ved samleie, ved kontakt mellom slimhinner på . Klamydia smitter ved samleie fra en partner som har klamydia. Klamydia er farlig fordi den noen ganger kan gi eggstokk- og egglederbetennelse hos jenter, . Hver fjerde mann dropper å behandle seg for klamydia, selv om han vet.


Jeg fikk klamydia for noen måneder siden og fikk behandling for dette.

Fikk ikke levert kontrollprøve etter behandlingen for å se om klamydiaen . Vi vet at Chlamydia infeksjon kan gi underlivsinfeksjon som resulterer i nedsatt egglederfunksjonen, og at det . Klamydia er en mikrobe som finnes i slimhinnene i kjønnsorganene og kan smitte ved seksuell kontakt. Dersom klamydia ikke blir behandlet, kan infeksjonen utvikle seg til bekkeninfeksjon (infeksjon i livmor og eggledere) eller infeksjon i . Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige. Det er en farlig tilstan og det er nødvendig å avslutte graviditeten med . Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis. Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og . Klamydia er i smittevernloven definert som en allmennfarlig smittsom sykdom. Folketrygden yter full godtgjørelse av utgifter til legehjelp ved undersøkelse, . Læs om de forskellige kønssygdommes forløb, og hvad du selv kan gøre for at undgå at blive smittet eller smitte andre.


Klamydia kan, men trenger absolutt ikke, føre til tette eggledere. Klamydia-bakterien er farlig fordi den kan redusere fruktbarhetsevnen (evnen til å få barn) både hos kvinner og menn. Klamydia kan smitte barnet, men ikke så lenge fosteret ligger trygt inne i livmoren.


Ubehandlet kan Klamydia føre til alvorlig sykdom hos kvinner. Smitten lager infeksjon og ofte betennelse i livmorhalsen, . Hvor farlig klamydia for menn og kvinner vanligste seksuelt overførbare sykdommen klamydia er gjennom. Ifølge statistikk, bare i vårt land hvert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg