fredag 18. august 2017

Urinsyregikt rødvin

I helgen ble det en del rødvin med derpå følgende cognac og portvin. Hvis du skal drikke vin (med tanke på din urinsyregikt) bør du kanskje . Urinsyregikt er et produkt av at det blir for mye urinsyre i blodet.

Andre gang nevnte jeg tåa mi til legen og han spurte om jeg drakk rødvin i Syden. Urinsyregikt gir sterke smerter, men kan behandles med legemidler. Vin anbefales dersom man skal drikke alkohol.


Det oppfattes som en sykdom som er ens egen feil, som urettferdig tilskrives at man spiser feil, med for mye rødt kjøtt og rødvin. Urinsyregikt også kalt podagra forårsaker betennelse som gir sterke smerter og. På denne siden finner du tips om urtemedisinsk behandling av urinsyregikt (podagra).


Urinsyregikt kan være svært smertefullt, men de fleste anfall går over i løpet av ti. Drikk mindre alkohol og velg vin i stedet for øl eller sprit. Urinsyregikt skyldes opphopning av urinsyre og utfelling av urinsyrekrystaller i ledd.


Urinsyregikt betegnes også podagra, Kaptein Vom's sykdom, krystall-leddgikt. For århundrer siden ble sykdommen betegnet the disease of kings and king of . Nedbryting av puriner fører til dannelsen av urinsyre. For mye urinsyre forårsaker urinsyregikt.

Et kosthold med lavere purininnhol kan . Urinsyregikt er forårsaket av purin-rik mat er faktisk ansett som den mest. Jeg er veldig interessert i kostholdes til urinsyregikt. Drikk vin i stedet for øl, men det finnes studier som viser ugunstig . Urinsyregikt er en betennelse i ledd som skyldes at krystaller av urinsyre felles ut, utkrystalliserer seg,. Sannsynligvis kan du drikke vin i begrenset omfang.


Men moderat forbruk av vin ser ikke ut til å ha sammenheng med gikt senere i livet, viser ny, stor . Unngå spesielt øl, brunt brennevin, rødt kjøtt, raud vin og det finst ein del matvarer som naturleg inneheld urinsyre (t.d. rosenkål) Dette finn du lister over på . Opplever du akutte, sterke smerter i et rødt og hovent ledd har du kanskje urinsyregikt. Hvis du har regelmessige smerte i stortåen etter drikker rødvin eller andre alkohol, kan du ha gikt, en type leddgikt. Samtidig har jeg fra noen leger hadde anbefalt å unngå rødvin og rødt kjøtt.


Innmat som lever, nyrer og brissel kan også øke urinsyre innhold. Urinsyregikt er også kjent som den rikes sykdom fordi matvarer høy i urinsyre må unngås, for eksempel, rødt kjøtt, rødvin, grønne bladgrønnsaker, etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg