mandag 21. august 2017

Rødt utslett på leggen

Knuterosen: Reaktiv hudsykdom som gir ømme og røde kuler på begge leggene. Atopisk ekseMedfødt eksem og veldig vanlig til kløende utslett på leggene . Det er vanligst på lårene og leggene, men kan også oppstå på kroppen og armene.

Det hender jo man får litt utslett, men har aldri hatt det så konsentrert og så plutselig på leggen. Personer som lider av røde utslett på bena kan også klage over kløe og vise et. Utslett og kløe er ofte irriterende, ubehagelig og noen ganger smertefulle. Utseendet av små røde nupper på huden; Brennende følelse i det berørte området .

Utslettet har nå spredd seg til begge leggene. Infeksjonen er som oftest lokalisert i ansiktet eller på leggen; Huden kan . Blodpropp i en dyp vene i leggen gir symptomer som ensidig. Blodpropp i leggen er akutt innsettende, med rø øm og spent legg, ofte med . Eksem forårsaker lokaliserte flekker av hevet, grov, kløende rød hu ofte på. Et rødt utslett på leggene følger gjentakende anfall av feber, magesmerter, tarm . Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter kontakt med en brennenesle (Urtica er det latinske ordet for nesle). Har alltid opplevd å få røde prikker på leggene etter barbering, men nå i det siste har det blitt mer utslett-aktig og det klør noe helt grusomt.


Siste uka har jeg fått en ekstrem kløe på leggene.

Våker med små røde prikker over hele føttene, som . Smerter og sår, hevelser i leggen og vondt når man går. Den dårlige sirkulasjonen fører lett til hovenhet i leggene (ødem) og et utslett på innsiden av leggene . Første symptom er gjerne utslett i form av mange røde prikker (purpura) eller tydelige, flekkede, røde kløende utslett på legger og lår (til sammen hos ca ). En av fem av oss vil få eksem i løpet av livet. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring.


Typiske symptomer er et utslett som er rødt, hevet over omgivende hu lokal varmeøkning, smerte, ømme lymfeknuter og . Hver eneste gang jeg barberer leggene mine så får jeg kraftige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg