tirsdag 15. august 2017

Tisser blod etter trening

For ca år siden hadde jeg synlig blod i urin etter en hard løpetur på asfalt. Bør jeg ta hensyn til dette ved valg av trening ? Urinveisinfeksjon: Det vil i så fall svi når du tisser. Dersom det er helsesekretæren som finner blod i urinen ved hjelp av en. Du kan legge merke til om det fortsetter å komme etter trening, i så fall er.


Blod i urinen er ofte ledsaget av lavere magesmerter og noen ganger blodpropp i urinen. Blodet i urinen, spesielt etter trening som løping, er ofte tydelig i to eller .

Blod i urinen (hematuri) kan komme fra blødningskilder hvor som helst i urinveiene. Urinveiene består av to nyrer, nyrebekken og urinledere , samt en urinblære . Etter trening og harde konkurranser, tok jeg havregryn og skviset en sitron og appelsin og lagde som en shake. Her har vi samlet alt innhold om blod i urinen for deg.


Etter dette har det verket i høyre flanke. Trening, muskler, led ergonomi, fysioterapi. Kan oppstå i forbindelse med hard trening og overbelastning av.


I verste fall kan det føre til akutt nyresvikt med behov for dialyse (kunstig blodrensing),. Hun dro til fastlegen tre dager etter treningen og testet seg for .

Hva slags sykdom er det sannsynlig at man har hvis man pisser blod? Men da etter noen dager eller uker intens festing. Imidlertid kan det være andre årsaker til blødning i urinen etter hard trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg