mandag 7. august 2017

Graviditeten

Magen fra uke til ukeGravid - helsenorge. Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. BufretLignendeGravid uke for uke - første trimester.


Få oversikt over hvordan graviditeten utvikler seg fra uke frem til uke 11. Svangerskap (eller graviditet) hos mennesker varer til uker, ca. BufretPÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis.


De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon.

Faktaside som besvarer spørsmål om graviditet som Arbeidstilsynet ofte får. Her er det informasjon om arbeidsmiljøforhold som kan ha uheldig virkning på . Läs om vad som händer under graviditeten, vad man gör på mödravårdscentralen och om livsstil och hälsa när man är gravid. Allerede en til to uker etter at du har blitt gravi kan du begynne å merke forandringer i kropp og sinn. Befruktningen skjer vanligvis uker før forventet menstruasjon.


Det innebærer at de færreste vet at de er gravide før det er gått minst 2-uker av svangerskapet. Generelt defineres graviditet fra det tidspunkt hvor kvinnens egg blir befruktet av mannens sæd og det befruktede egget fester seg i . Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i livmoren mellom befruktning og fødsel. Noen mener de kjenner graviditeten umiddelbart, men ifølge jordmor Tove Nordahl er det lite sannsynlig at man kan merke en graviditet .

Her finner du alle artikler på Lommelegen om graviditet og fødsel. Sjekk med flyselskap hvor lenge de tillater gravide å fly, og sjekk at reiseforsikringen dekker gravide på flyreise. Det er en uskreven regel at man venter til man er uker på vei før nyheten om graviditeten deles.


Leder for Jordmorforeningen oppfordrer deg . Gravide kvinner kan i all hovedsak få de samme kostrådene som resten av befolkningen. Det betyr at de kan dekke kroppens behov for . Som kommende far er det viktig å være delaktig i graviditeten hele veien, og gi partneren din trygghet og støtte. Influensa i svangerskapet gir økt risiko for alvorlig sykdom enn ellers, og studier viser at det er flere. VIDEO: MICHELLE SIN REAKSJON PÅ GRAVIDITETEN!


Det er alltid litt skummelt å fortelle eldstemann at det kommer . Her er rettighetene ledere og gravide bør være klar over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg