onsdag 16. august 2017

Fjerne åreknuter sykemelding

Som regel ikke sykemelding, Sykemelding 1-uker. Ble fortalt at vanlig sykemelding var uke hvis man hadde . Hvert år får om lag 50nordmenn fjernet åreknuter ved hjelp av kirurgi.

Gjennom stikket, kan man fjerne åreknuter, uten å sy. Har man fysisk tungt eller stående arbeid kan noen dagers sykmelding være aktuelt. Vanligvis behøves ingen sykemelding og du får ingen arr!


Volvat har spesialister med lang erfaring som kan fjerne dine åreknuter.

Dette gjør at risikoen senkes, behandlingen er enklere og man er mindre sykemeldt. Operasjonen for å fjerne åreknuter gjøres vanligvis som dagkirurgi, det vil si uten innleggelse i. Du må regne med å være sykemeldt etter operasjonen. De sydde flere sting (1-sting flere steder), og disse måtte fjernes etter ca dager. Jeg har mange åreknuter på framsiden av låret og også nedover på leggen.


Gjennom enkle inngrep kan vi fjerne åreknutene. Ved stripping (fjerning av hovedåren) må det påregnes sykemelding i opptil to uker etter operasjonen. Privathospitalet operer åreknuter hos private pasienter, forsikringspasienter, samt.

Denne metoden vil medføre narkose og en sykemelding på 2-uker etterpå. Det er ikke behov for sykemelding og prosedyren etterlater nesten ikke synlige arr. Et lokalirriterende medikament sprøytes inn i årene man ønsker å fjerne.


Tiden med full narkose og to ukers sykemelding er historie. Men de fleste velger nok å fjerne åreknutene ut fra kosmetiske årsaker, sier . I tillegg fjerner man små åreknuter i lår og legg med flere små (2-3) snitt i huden. Kan støttestrømper forhindre at jeg får åreknuter? Den første tiden etter at man har fått fjernet åreknuter er beinet vanligvis bandasjert. Det begrenser muligheten til å være aktivitet ytterligere.


Når du opereres, fjernes hele åren eller deler av den. Hvor operasjonssåret blir, avhenger av hvor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg