onsdag 23. august 2017

Inngrodde hår i underlivet

INNGRODDE HÅR: Kan se ut som en kvise som ikke kan klemmes, men det er hår som ikke kommer seg ut til hudoverflaten og som kveiler seg . Jeg sliter med inngrodde hår i bikinilinjen. Jeg begynte med brasiliansk voksing på klinikk for ca.

Et år siden og var strålende fornøy med . INNGRODDE HÅR: Får du stadig inngrodde hår under armene eller kanskje på. NO: Inngrodd hår er hårstrå som vokser litt ut, før de gjør en . Kan gi inngrodde hår og hårsekksbetennelse.

Jeg er plaget inngrodde hårsekker i underlivsregionen. Disse danner abcesser med purulent puss, er smertefulle, og ikke minst skjemmende. Jeg tror det kan komme av inngrodde hår etter barbering, og det er super ubehagelig. Det er vondt å tørke seg og den føles vond og hoven. Om du sliter med inngrodde hår kan det være greit å være klar over at du.


Har fått en del kviser etter barbering, og inngrodde hår, har trukket ut en del med pinsett, men der er mer til å ta av, fytte faen. Inngrodde hår, eller follikulær pyoderma, kan være smertefullt, langvarig og kosmetisk skjemmende. De finnes oftest i områder der folk barberer.


Når du våkner opp dagen etterpå og står i dusjen vil underlivet ditt være super.

Noen ganger vil det inngrodde håret bare ligge rett under huden uten å være til . Noen med erfaring med inngrodde hår og kviser på de våte partiene av underlivet som kan fortelle hvordan det har kjentes og sett ut før, under . Menn fjerner ofte hår i ansiktet, ører og neser, på ryggen og noen fjerner også kjønnshår. Hva kan jeg gjøre for å unngå inngrodde hår? Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes med voks. Hvis du får inngrodde hår etter barberingen, kan Basiron Wash, som er et middel mot kviser, hemme eventuell infeksjon . Intensive fuktgivende gel som pleier underlivet.


RFSU Hair Helper er en krem som motvirker inngrodde hår på bikinilinje, i armhuler og på ben. Problemet med de fleste hårfjerningsmetodene er at de kan irritere huden og forårsake ubehagelige inngrodde hår som er skjemmende og til og med . Har du inngrodde hår fra tidligere barbering, kan du skrubbe med en klut eller bruk. Unngå skum og gele på slimhinnene i underlivet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg