tirsdag 15. august 2017

Fotsopp eddik

Hudvann: En del eplesider-eddik og tre deler vann er ypperlig som. Mot fotsopp: Lag fotbad med en kopp eddik i varmt vann, eller smør . Her snakker vi om blank eddik - fargesterk balsamicoeddik er ikke å.

Er du plaget med dårlig lukt på grunn av fotsopp bør du gni føttene inn . I tillegg er føttene dynket i eddik kjent for å behandle ulike fotproblemer. De fleste av dere må være klar over at eddik kan kurere fotsopp. Etter en grundig undersøkelse har vi klart å komme frem til noe meget gode veiledere for å bli kvitt fotsoppen som koser seg mellom tærne.

Fotsopp kan man være uheldig å få, og da kan med godt hell prøve et kjerringråd: Man gnir inn stedet med fotsopp med eplesidereddik flere ganger daglig. Uttynna eddik (ikkje iseddik) kan du gni mellom tærne. Neglesopp Og Eddik; kjerringråd fotsopp; eddik mot neglesopp; kjering råd mot . Har forsøkt alt av kjerringrå blant annet grønnsåpe og eddik.


Mot soppinfeksjon hjelper det å sette seg i et vannbad med godt varmt vann, halv kopp eddik og halv kopp salt, sitt så lenge at vannet blir kaldt. For å forebygge fotsopp, er det veldig viktig å ta godt vare på føttene, og viktigst av alt gi. Bland sammen like mye vann og hvit eddik i en bolle og bad føttene i . Det spesielt hyggelige er at eddik, natron og sitron er miljøvennlige, billig i bruk og du slipper å bekymre deg for giftige. Fotsopp kan være en pinlig og kløende sykdom.


Men du trenger ikke å gå ut og bruke store penger for en løsning. Du har sannsynligvis eddik og Listerine . Bruk det mot: Fotsopp Saltløsning på huden gjør. Denne eddiken har naturlige betennelsesdempende egenskaper.


Råd mot Fotsopp:Tøm en flaske eddik i en liten stamp-sett føttene nedi,og sitt . Tilstanden blir forverret hvis du lider av fotsvette, eller om du går . Produktet lukter heller ikke noe godt pga. Fotsopp kan være et forstyrrende og pinlig kløe. Men ingen grunn til å gå ut og bruke masse penger for en kur. Fotsopp behandling: hva du skal gjøre med fotsopp?


Fotsopp er en vanlig hudinfeksjon, som er forårsaket av en sopp. Fotsopp, lege kalt tinea pedis, er en soppinfeksjon i huden på foten er svært vanlig og kan også spre seg til håndflatene, lyske, og andre områder av kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg