tirsdag 22. august 2017

Hiv test stavanger

En gratis hiv-hurtigtest er like sikker som en vanlig hiv-test. Stavanger Universitetssjukehus – poliklinikk for seksuelt overførbare infeksjoner . Tilbyr hurtigtest for hiv onsdager fra 12-14. Stavanger: Stavanger Universitetssykehus, Hjalmar Johansensgate. Vi tilbyr rådgivning, undersøkelse og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) gratis - og du trenger ingen henvisning . Gratis hurtigtest for hiv og andre infeksjoner - helt anonymt. Dørene er åpne på Victoria Hotel i Skansegata . Har du testet deg for hiv hjemme anbefales du å ta en ny test.


Bergen, Stavanger og Tromsø i løpet av november. En hurtigtest som gir svar på om man er hiv-smittet, blir nå tatt i bruk både på Stavanger Universitetssjukehus (SUS) og andre sykehus i de . Sjekkpunkt (Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim). En hiv hurtigtest er like sikker som en vanlig hiv-test.


HIV Test - Du kan bestille HIV Hjemmetesten for HIV her, leveringen er rask og fullstendig anonym i diskret hvit pakke. I februar får også Bergen, Stavanger og Trondheim besøk av Sjekkpunkt, som er et. En hurtigtest for hiv og syfilis tar bare seksti sekunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg