torsdag 24. august 2017

Reisetips 2016

Det er tid for å planlegge ferien for 2016! VGs reisejournalister gir deg tips om aktuelle reisemål i året som akkurat er i gang. Selv om det altså kan bli enklere om noen år, bør du reise nå.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Svak norsk krone har ført til at ferieturen har blitt dyrere for nordmenn det siste året, men det er noen land hvor kronen fortsatt står sterkt. Er du klar for nye, store og spektakulære reiseopplevelser i år? Her kommer listen over det vi mener er de hotteste destinasjonene for reise i .

Garfors er sikker i sin sak på spørsmål om nordmenn bør reise mer:. Gunnar Garfors' beste reisetips for 2016:. BESTE REISEMÅL: Botswana topper Lonely Planets liste over beste land å reise til i 201 foran Japan og USA.


Skal du ut og reise i 201 og har lyst til å besøke en spennende destinasjon? Da bør du lese re:members reisetips til topp fem reisemål i 2016. Her er Lonely Planets topp over best-value-for-money-reisemål i 2016: 1. Du som velger å reise så billig kommer nærmest til å leve på samme måte som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg