mandag 14. august 2017

Infeksjon i underlivet

De vanligste symptomene er kløe eller svie i underlivet og vaginal utflod. Samtidig vulvitt er vanlig, og enkelte har . Se informasjon om ulike sykdommer og tilstander i underlivet, bl.

Sykdom, img alt=Skjedekatarr er en infeksjon i skjeden. Underlivsbetennelse er infeksjon i disse organene og deres omgivelser. Bakteriell vaginose er en infeksjon i skjeden (skjedekatarr).


Den kan være plagsom, men er ikke farlig.

Det som derimot ER farlig er om dere går rundt med infeksjoner,. Jeg har en søster som var også er plaget med kløe i underlivet, hun fikk . Hun fortalte at hun de siste månedene hadde vært plaget av kløe i underlivet og hadde kjøpt soppkrem på apoteket, men den hadde ikke . Hyppig sex, sex med en ny partner eller flere partnere uten kondom er alle faktorer som kobles til bakteriell ubalanse i kvinners underliv, . Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Soppinfeksjon (candida vaginitt) i skjeden forårsakes av soppen Candida albicans.


Plagene er svie og kløe i skjeden, og det er oftest tykk, hvit utflod. Akutt bekkeninfeksjon er infeksjon i livmoren, egglederne, eggstokkene og.

Tidlig diagnose og behandling er viktig for å unngå varige skader i underlivet. Genital herpes er en infeksjon i underlivet med herpes simplex virus (HSV). Første utbrudd kommer oftest få dager til uker etter smitte, senere kan infeksjonen . Er veldig sikker på at jeg har soppinfeksjon i underlivet pga mye blodig utflod og kløe ved skjedeåpningen.


Soppinfeksjon i underlivet heter candida vaginitt på det medisinske fagspråket, og infeksjonen er forårsaket av soppen Candida albicans. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Se på risikofaktorene i denne artikkelen og se om det er noen faktorer du lett . Pasientbrosjyre om soppinfeksjon i underlivet (candidavaginitt) . De fleste kvinner får før eller senere problemer med sitt underliv, og ingen.


Utfloden kan nemlig si noe om dersom ting ikke er som det skal i underlivet. Infeksjoner eller sykdommer får nemlig utfloden din til å endre . Normalt er kvinnens indre kjønnsorganer beskyttet mot infeksjon av en slimhinnepropp i. Ofte forekommer det også kraftig illeluktende utflod fra underlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg