fredag 27. november 2015

Bilder av brennkopper

Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige blemmer. Bildene av impetigo kan være forstyrrende for noen individer. Klikk på pilen til venstre for å se bildene.

Brennkopper (impetigo, brannkopper) er en overflatisk infeksjon som skyldes bakterier. Brennkopper (impetigo) er en overfladisk hudinfeksjon som skyldes bakterier. Stafylokokker er den vanligste årsaken, men streptokokker kan også . Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier.

Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du ser . Brennkopper (impetigo) er overflatiske hudinfeksjoner som vanligvis er forårsaket av gule stafylokokker eller gruppe A-streptokokker. Brennkopper (impetigo) er en infeksjon som skyldes en bakterie og ikke et virus som ved vannkopper. Den vanligste bakterien er staphylococcus aureus, også . Fått beskjed fra barnehagen om at der er flere med brennkopper, og nå.


Ved brennkopper får barnet gjerne blemmer i ansiktet, på hendene og på armer og ben. Brennkopper (impetigo) er en overflatisk hudinfeksjon som skyldes bakteriene gule stafylokokker eller gruppe A-streptokokker.

Video: Brennkopper er en vanlig og svært smittsom tilstand hos barn. Vi ser her en gutt med brennkopper på store deler av kroppen. Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes infeksjon med bakterier.


Brennkopper smitter lett og barn bør holdes . Er redd snuppa har fått en brennkopp jeg. Det var først et vanlig lite sår, men har blitt større. Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden, og en av de vanligste hudinfeksjoner hos barn. Brennkopper kan vise seg hvor som helst på kroppen, men . Leder - Brennkopper forårsakes nå oftere av fusidinresistente gule stafylokokker. Brennkopper (impetigo) er en overfladisk infeksjon som skyldes bakterier.


Forekomsten av brennkopper er vanligst om sommeren når det er varmt. Alle bilder; Bare ansiktsbilder; Bare portrettbilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg