mandag 23. november 2015

Gravid og lavt stoffskifte

Ble ikke informert om at dette kunne være skadelig for fosteret, og ble ikke rådet til å vente til stoffskiftet . I dag har jeg funnet ut at jeg er gravid. Jeg er gla med samtidig så veldig bekymret.

Ubehandlet hypotyreose kan true graviditeten og det voksende fosteret. LAVT STOFFSKIFTE: Therese måtte bytte fastlege flere ganger før hun. Derfor kan gravide med et stoffskifte i gråsonen bremse sykdommen . Problemet er at jeg stort sett kun finner info om graviditet og dem som allerede hadde lavt stoffskifte før de ble gravid.

Lavt stoffskifte = problemer med å bli gravid? Tyreoideasykdommer under graviditet og fødsel - Legeforeningen. Gravide som får lavt stoffskifte under svangerskapet skal henvises til spesialist. Etter fødsel er det ikke uvanlig at kvinner har lavt stoffskifte (ca.


2-mnd). Hei alle sammen Jeg har nettop funnet ut at jeg er gravid igjen. Etter forgje svangerskap fikk jeg lavt stoffskifte. Lavt stoffskifte - Graviditet, spedbarn og babytiden.


Diabets type og lavt stoffskifte - Graviditet. Graviditet, amming og stoffskiftesykdomaltformamma.

BufretDen trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin. Ved for lav produksjon utvikler man hypotyreose (lavt stoffskifte) og ved for høy .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg