onsdag 11. november 2015

Slim i halsen allergi

KAN SKYLDES MAT OG DRIKKE: At det blir slim i hals-og svelgsystemet kan. Høy slimproduksjon kommer ofte i forbindelse med allergi. De vanligste årsakene til overdreven slim.

Allergi er langt den vanligste årsaken til opphopning av slim i halsen. Her har vi samlet alt innhold om slim i halsen for deg. Slim i halsen kan være irriterende, men det er nesten alltid til stede i små mengder.


Det er mange grunner til at dette kan skje: sesongmessige allergi, sinus . Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Oi, men jeg har en god del slim i halsen og jeg er allergisk om hvete. Mens slim i nesegangene er lettere å skylle ut, tenderer slim i halsen for å. Allergiske reaksjoner mot visse matvarer føre nasal stuffiness og slim renner fra . Histamin stimulerer slim- og sekretproduksjonen i for eksempel nesen og . Det er ikke så vanlig å få slim i halsen over lang tid av allergier.


Noen ganger finner vi ikke noen årsak til slike plager. Alt vi kjenner til av sykdommer er utelukket . Når denne slimhinnen blir betent, vil den produsere mer slim, og hevelsen vil samtidig.

Både allergiske og ikke-allergiske rhinitter synes å ramme 20- av . Det er som en klump av slim som sitter fast nedi halsen, og kribler og er. Er ikke allergisk, har ikke astma, drikker aldri melk men spiser jo ting . Slim i halsen kan være en pinlig, frustrerende sykdom å ha. Om resultatet av allergi eller sesonginfluensa, er gooey drypp fra nesen til svelget noe de fleste . Rennende nese, tett nese, nysing og at det klør i nesen og øynene er vanlige symptomer ved allergi mot pollen eller pelsdyr. Finnes flere typer astma, i tillegg kan allergi fremkalle slim i halsen. Veldig mange nordmenn lider av en form for pollenallergi (eller allergisk rinit).


Går over i løpet av en uke, tjukkere slim, inkluderer ofte vondt i halsen og . Læs om årsager og behandling af slim i halsen - Se listen med gode råd. Dersom du blir skikkelig forkjølet, hører ofte sår hals og hoste med. Allergi produserer vanligvis helt klart slim.


Ved siden av forkjølelse kan sår hals komme av allergier, tørr luft og. Har i de siste ukene hatt mye slim i halsen, og jeg aner ikke hvorfor. Kan jo høres ut som en form for infeksjon eller allergi mot noe.


Det er vanlig å forveksle forkjølelse med influensa eller allergi. Sår og vond hals kan være svært smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg