onsdag 25. november 2015

Psoriasisartritt negler

Legen vil spørre om det finnes psoriasis eller psoriasisartritt i familien din. Legen vil kanskje undersøke neglene dine for å se etter forandringer som kan . Hos små barn kan sykdommen ofte først bli synlig i neglene.

Psoriasis artritt, også kalt psoriasisleddgikt, er en gikttype som fører til at hud og negler på føttene . Psoriasisartritt er en livslang tilstan ofte med både gode og dårlige perioder. Mindre vanlig, psoriasis artritt kan ha mange leddene i kroppen i en. Grop og rygger ses i negler og tåneglene av av pasientene med psoriasisartritt.

Psoriasisartritt er en kronisk, autoimmun betennelsessykdom i led som. Når de ytre fingerleddene er angrepet, oppstår samtidig, om det er psoriasis, karakteristiske forandringer på neglene på samme finger. Psoriasisartritt (PsA) er en form for artritt som oppstår hos de med psoriasis. Noen som kan forklare forskjellen på fibromyalgi og psoriasisartritt? Mange psoriasispasienter får psoriasis på neglene.


Blant mennesker som har psoriasisartritt (en relatert sykdom som rammer leddene), utvikler så mange . Det er langt bedre å kjenne utbredt psoriasisartritt symptomer for å sikre at du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg