fredag 20. november 2015

Melkeintoleranse symptomer voksne

Ufordøyd laktose i tykktarmen kan utløse intoleransesymptomer. De vanligste symptomene på laktoseintoleranse hos voksne er mageknip, oppblåsthet og diaré. Hele til prosent av alle voksne mener at de reagerer på.

Cøliaki: Symptomer, diagnose og behandling. Typiske symptomer er rumling i magen, oppblåsthet og vandig diaré. Du vil møte betegnelser som melkeintoleranse, laktoseintoleranse, laktasemangel, . Symptomer og tegn på melkeallergi spenner fra milde til alvorlige og kan inkludere hvesing, brekninger, elveblest og fordøyelsesproblemer.

Finnes det noe man kan gjøre for å tåle melk igjen? Diaré, mageknip og luft i magen er vanlige symptomer. Melkeallergi er en sjeldenhet hos voksne, slår klinisk . Man får da symptomer på laktoseintoleranse.


Symptomene inntreffer vanligvis 3-år etter avsluttet amming. Melkeallergi forekommer sjelden hos voksne ( ). Symptomene kommer vanligvis raskt, i form av diaré, oppkast, kolikk og hudplager. Mageknip og diare er ofte symptomer på en forbigående sykdom, men går man. Det kan derfor være en grunn til å anbefale barn og voksne med oppkast og .

Tilstanden er en vanlig årsak til at større barn og voksne ikke tåler melk. Typiske symptomer er oppblåsthet, luftplager, kvalme og diaré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg