tirsdag 17. november 2015

Ferie med barn i europa

Dagbladet): Reisenettstedet Tripadvisor kåret denne uken de ti mest familievennlige byene i Europa, og på toppen troner italienske Firenze. Storbyferie trenger ikke utelukke badeferie. Det er smart å sjekke dybden på forhånd så du får et basseng tilpasset alderen på barnet.


Juleferien er snart her og for noen blir det første gang på solferie med små barn. Noen ganger kan det kanskje føles litt håpløst å skulle ta med seg små barn på storbyferie, men det behøver det absolutt ikke å være. En storbyferie behøver ikke å være synonymt med shopping, mye folk og besøk.


For hvis man lar barn være barn, så har de fleste europeiske storbyene et mer . Her får du Europas klareste og mest innbydende badevann, lave priser. Priseksempel: Familierom for to voksne og to barn på Bluesun Borak . Når barna er små, er det vel vi voksne som trenger litt ferie og avkobling … Det viktigste med ferien er. Når de små hyler av latter, føles en deilig ferie ut som den beste ideen noensinne. Noen byer er like morsomme for barn som voksne. Skandinavia har én representant på lista, les . Det er lett å være på ferie med barn i Toscana.


Acquario di Genova skal være Europas største akvarium. Med litt planlegging sammen med ungene kan en ferie med barn være en.

Derfor finnes noen av de beste barneferier i Nord-Europa, og med så mange steder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg