mandag 9. november 2015

Solbrent leppe johaug

KREDet er gjennom kremen Trofodermin Johaug skal ha fått i seg det ulovlige stoffet clostebol. Sammen fant de ut at leppene til Johaug måtte behandles. Therese Johaug (28) har slitt med sår på leppene i flere perioder i karrieren.

Under NRKs intervju med Johaug fra treningshelgen i Livigno i . Johaug har brukt kremen Trofodermin på en solbrent leppe og har dermed testet positivt for clostebol. Ifølge skiforbundet skyldes den positive prøven en krem Therese Johaug har brukt mot solbrent leppe. Therese Johaug har testet positivt på stoffet clostebol, etter bruk av.

Johaug skal ha brukt trofodermin-krem på solbrente lepper, og slik fått i . Slik forklarte landslagslege Fredrik Bendiksen hvorfor Johaug fikk salven. Trofodermin til behandling av lepper som er solbrent. Trofodermin på leppene, slik Therese Johaug sier hun gjorde. Langrennsstjernen Therese Johaug har testet positivt på det forbudte stoffet clostebol etter bruk av kremen Trofodermin på en solbrent leppe.


Torsdag ble det kjent at Johaug har testet positivt på det forbudte stoffet clostebol etter bruk av kremen Trofodermin på en solbrent leppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg