mandag 2. november 2015

Fjerde barnesykdom uten feber

Den fjerde barnesykdommen kalles tredjedagsutslett og rammer så og si alle barn. De fleste barn smittes av voksne som bærer viruset med seg uten å være . Fjerde barnesykdom er en vanlig virusinfeksjon i barnealder med feber og utslett.

Se video av utslett,og lær tiltakene du selv kan gjøre for barnet. Tidligere ble den ofte kalt for den fjerde barnesykdom. Den fjerde barnesykdom rammer så godt som alle barn, og er ufarlig.


Det er en mild og ufarlig virussykdom (herpesvirus) som gir feber og utslett i småbarnsalderen.

NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Mange av barnesykdommene gir kløende utslett, som kan lindres. Exanthema subitum (den fjerde barnesykdom, den sjette barnesykdom, tredagers feber); Den.


Symptomer: Høy feber i dager, uten at allmenntilstanden er spesielt dårlig. Omkring halvparten av barna som lider av den femte barnesykdom har. Det høres for godt ut til å være sant: En sykdom nesten uten symptomer. De barna som likevel merker denne barnesykdommen kan klage over lett feber og. Den fjerde barnesykdom er en vanlig og ufarlig tilstand.


De aller fleste blir helt friske innen en uke fra feberstart uten noen spesiell behandling.

Tredagersfeber er navnet på en infeksjonssykdom som rammer barn. Tredagersfeber kalles også fjerde barnesykdom, Erythema subitum eller Roseola infantum . Kløe, røde blærer over hele kroppen (oftest i ansiktet) og moderat feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg