mandag 16. november 2015

Diare i 3 dager

Med diaré menes minst omganger med vanntynn avføring i døgnet. Har det vart i flere dager, så du eventuelt har væskemangel? Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager.

Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon. Diaré som ikke går over eller bedres innen noen dager til uke; Kraftig diaré . Selv hadde jeg diaré i 2-måneder og endte opp med at infeksjonen jeg. Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og.

I de fleste tilfellene tar det 2-dager, men både lengre og kortere intervall . Akutt diaré er nesten alltid forårsaket av mikroorganismer som bakterier og virus. Det er ikke behagelig å ha diarè og ikke over flere dager. Du skal ikke ha diarè over flere dager og hvis det ikke gir seg ganske raskt bør du nok bestille en . Diaré, løs mage, hard mage og forstoppelse har mange årsaker.


Diaré er som regel en helt ufarlig tilstand som går over av seg selv etter noen dager. Normalt vil diaré gå over av seg selv etter noen få dager. Det er viktig at man drikker rikelig, dvs.


Symptomer; Behandling og forebyggende tiltak; Referanser.

Pasienter med nyoppstått diaré som varer utover noen få dager, bør alltid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg