tirsdag 3. november 2015

Ekstrem tannverk

Har et voldsomt tannverk og får ikke time før neste tirsdag! Og ekstreme tannsmerter er nok i den banen ja. Har man tannverk pga betennelse kan man få resept på penicillin mot betennelsen hos legen.

Her er de beste tips mot tannverk når ibux ikke lengre fungerer. Iskaldt vann – Dette er en løsning som er ekstrem effektiv, men samtidig . Legen sa at tannen bør trekkes grunnet betennelse. Har hun ekstrem stor tannlegskrekk slik at hun ikke kunne gå til tannlegen?

Får ikke sove om natta, hva kan jag ta mens jeg venter på behandling? Sitter her med en så sinnsyk tannverk for n´te natta på rad. Skulle så gjerne vert hos tannlegen,men har ikke råd Noen som vet om det er . Trygge smertestillende - Graviditet, spedbarn og. Har slitt med ekstrem tannpine i flere dager.


Jeg har brukt smertestillende, men det fungerer bare noen minutter . Ekstrem tannverk skrevet i AnonymforuTrakk en tann oppe i kjeven forrige uke, går defror på antibiotika grunnet komplikasjoner. Har tatt på dentinox, men da bare kastet hun. En uke etterpå begynte å få små hint av en ekstrem ekkel smak og jeg bestemte meg for å dra ut .

Jeg har ekstrem tannlegeangst sjøl, så jeg veit at det er lettere sagt enn gjort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg