fredag 27. november 2015

Cøliaki test hjemme

For å få stilt diagnosen må du gjennom tarmundersøkelser. Cøliaki Test er en hjemmetest for påvisning av antitransglutaminase antistoffer i blodet. Forekomsten av disse antistoffene tyder med stor sannsynlighet på .

Har du testet deg for cøliaki eller glutenallergi? Hvordan utfører man en slik hjemmetest, slik du linket ovenfor her? Visste du at man nå kan teste seg selv for cøliaki med en enkel strimmeltest fra apoteket?


Jeg har ikke testet den selv forresten, men jeg har cøliaki.

Jeg og mannen min tok denne hjemmetesten etter at dattera vår fikk påvist cøliaki. Her på siden kan du få ny viden om cøliaki og glutenallergi. Med en ny og enkel hjemmetest kan du hurtigt finde ud af, om du lider af cøliaki. Glutenintolerance er ikke som cøliaki genetisk bestemt, der sker ikke den. Diagnosen stilles ved hjælp af BioCard Cøliaki hjemmetest og besøg hos egen læge . Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Testen brukes til å sjekke om det finnes antistoffer mot gluten i blodet. Celiac Test er utviklet av cøliakiforskninggrupen ved Tammerfors Universitet i Finland ved . Glutenintoleranse, eller cøliaki, er en arvelig auto-immun sykdom som.

Om du ikke vil ta en hjemme-test kontakter du legen, for å få vite om du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg